.

.

tisdag 15 september 2009

Bara bara oooont!
Fick stanna hemma idag igen så typiskt... jag som tyckte att det var så kul att jobba igår, men hade så ont i knät i natt att jag inte kunde sova. Ringde till vårdcentralen i morse och grät jag har ju en tid på fredag, men hur ska jag kunna ha så här ont till på fredag så jag fick en tid kl 13. läkaren känndes helt väck och kunde inte alls förstå hur mann kunde ha så ont och skickade mig till ortopeden på huddinge akuten. Där kom dom fram till att ett ligament i knät var av och berättade så lyckligt att det läker av sig självt om man vilar på bara 2-3 Veckor jag höll på att trilla av britsen. vadå veckor jag tänkte ju gå och jobba på torsdag, (jag e ju ledig på onsdagar). Hur f*****n ska jag kunna sitta still i veckor, med Robin och Leo tycker jag att det är ett under om man kan sitta i 10 minuter. Och jag tycker nog att när man behöver sitta då e dom extra rastlösa och kan inte ens sitta still framför en film som annars e sååå kul.

vad det var tråkigt att baral igga och vänta på akuten.. då måste man roa sig själv lite tänk vilka finesser en vanlig mobil telefon har. Här är jag som tecknad serie... fin va??

Läste föresten att Patrick Swayze dog i natt.. så himmla sorgligt har vi alla inte växt upp med Dirty dancing och Ghost? Man glömmer lite hur gammal han har hunnit bli när jag såg hans filmer var dom säkert en 10 år så man tror att han e super ung fortfarande. Men men gud så sorligt.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)