.

.

söndag 27 september 2009

Nu har vi ätit middag äntligen... nu har jag så ont så jag kan inte stå längre.. men vi fick god middag iaf vi värmde kötter och grönsakerna från igår och till det hade vi potatismos och champinjonsås, låter kanske konstigt men det e jätte gott. Robin och Leo har precis städat på Robins egen uppmaning. Han tycker ofta att dom ska städa, men Leo fuskade och började rita mitt städningen : ) sen satte sig Robin också och ritade. Leo ritade en tårta till sin hund jätte gulligt så satt han och myste med hunden medans han ritade.

På eftermiddagen var mormor och morfar här och för ovanlihetens skull var dom faktiskt här för sin egen skull och inte för att vara med Robin och Leo. Mamma vill köpa hund och så skulle dom åka och kanske köpa en idag men precis när dom skulle åka så ringde killen upp och sa att den var såld till någon annan så då blev hon jätte ledsen och frågade om hon fick komma och titta på internet efter någon annan. Det blir ju sån kaos när dom e här Robin och Leo blir ju i sitt esse och dom härjar så dant med mormor och morfar så morfar spelade bandy nere i lekrummet för fulla muggar.

1 kommentar:

Floosan sa...

Den ska finnas i vanliga matbutiker, vi köpte den på coop men jag jobbar på ica och vi har den på hyllan brevid vanlig oboy, hoppas du hittar den

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)