.

.

onsdag 23 september 2009

Nudel Wok

Idag på eftermiddagen vaknade Robin före Leo och vi satt länge på golvet och gjorde pussel.. jätte mysigt... det är jätte sällan han vaknar först, annars brukar Leo vakna först. man förundras över hur stor och duktig han har blivit, det är alltid stress och fullt upp så man har aldrig tid att lägga märke till dom små sakerna, som att han nu kan lägga både 16 och 20 bitars pussel, förut var det 12 om han klarade.




Till middag blev det nudel wok gud vad det e gott men e oftast för lat för att göra den.. Micke jobbar sent idag så det var bara vi 3 till middan, men det e lika god att värma i micron som att äta ny så då får han lite god middag när han kommer hem.



Paprika blomkål morötter kyckling broccoli ..................med nudlar i ... Färdig
lök champinjoner.

Robin och leo tyckte att det lite starkt men de åt ändå. Vi håller på att vänja Robin vid att äta grönsaker han hatar grönsaker ett tag började han gråta om han såg att det var grönsaker i maten så nu försöker vi med att han ska äta typ 2 eller 3 iaf konstigt när han var lite åt han allt...Leo har inga som helst problem med grönsaker han äter preccis allt man lägger på tallriken oftast tar han ingen notis om vad det är ens han bara äter.. :)

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)