.

.

måndag 21 september 2009

Sovdags

Allt tjafs fortsätter som vanligt.... dom fick välja om dom ville borsta tänderna och gå upp och välja varsin bok som jag skulle läsa eller så på film, borsta tänder och sen sova... båda valde filmen men sen blev det bråk om vem som skulle stänga av tv och vem som skulle stänga av filmen. Leo klädde av sig men vägrade borsta tänderna grät och skrek hysteriskt det slutade med att jag bar upp honom för trappan och klädde på honom medans han skrek, jag vill inte, jag vill inte. Vad f*****N ska man göra?? Jag hatar allt det här bråket.
Sen kom Robin upp och då var Leo snäll och hjälpte honom att klä på sig.. Tog kort med telefonen så kvaliten e inte så bra men det e ju liksom inte läge att springa och hämta kameran:)



Robin med sitt nya påslakarn sett med Superdeckarna Tiger och Puh. Och på väggen över sängen har han sin "Kotte och Älva" tavla som vi köpte på junibacken för han älskar föreställningen Solägget och höga C. En fjäril från fjärilshuset och madicken och Elisabeth tavla och Pippi tavla från Astrid Lindgrens värld i sommras.
Leo har sin fjäril över sängen och Karlsson på taket, Emil, och Lotta på bråkmakargatan tavlor från Astrid Lindgrens värld, och Nalle Puh såklart.

1 kommentar:

Floosan sa...

Nu är första receptet uppe nästa kommer i morgon =)
Kul om jag kan lyckas inspirera, lätt att man tappar lusten för mat emellanåt

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)