.

.

fredag 16 oktober 2009

Melrose place 2009

Är det inte underbart Melrose Place är tillbaka. Orginalet är en av mina största favoritserier genom tiderna jag satt som klistrad framför tv och grät länge länge när sista avsnittet sändes. Det var kärlek det.
Nu e den tillbaka. E det inte lite lustigt att sörst kom bewerlyHills tillbaka och nu melrose, men det har ingen betydelse hitills är den bra till skillnad frän bewan är det hä människor som har flyttat hemmifrån vilket gör att den e lte mer lätt tittad en nya Bewan som jag med sorg i hjärtat åste erkänna att jag nog e för gammal för jag försökte när den kom men orkade inte fortsätta kolla dock mysigt att se Brenda Kelly och Donna igen synd att den inte handlar om deras vuxna liv det hade kanske varit bättre med tanke på att vi gammla fans e 15 år äldre men dagens 15 åringar måste ju också ha något att titta på.
Tillbaka till MP2009 största skillnaden mot orginalet e att attityden e tuffare redan från början, i gammla serien var ju alla så snälla och oskyldiga i början och avanserade genom åren till psykopater, alcoholister, mördare och maktgalningar. I nya är nästan ingen snäll och oskyldig och en dunder miss enligt mig e att ta tillbaka Sidney som man grät bra länge när hon dog i ettan, helt plötsligt lever hon och fajkade sin död i ettan, dåligt. Men kul att den e till baka huset e det samma lite nyare inredning bara hoppas fler än jag kommer bli glada nu.
http://www.free-tv-video-online.info/internet/melrose_place_(2009)/ Här kan ni se om ni vill. Ha så kul.

1 kommentar:

Stefan sa...

Jag lyckades inte riktigt hitta någon kontaktadress, men jag gillar din stil.

Kan detta vara intressant?
http://omtvserier.se/jobb/

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)