.

.

torsdag 7 januari 2010

Bara jobbat

I dag hade vi studiedag på jobbet och jag började halv nio vilket var chockartat tidigt för mig som annars går upp vid den tiden och nu när Robin och Leo inte har varit på dagis på tre veckor så har vi ätit frukost vi nio tiden. Jag var på dagis kvart i åtta vilket också är det tidigaste som Robin och Leo någonsin varit där =).
Det får en att inse hur lyckligt lottade vi är annars är vår tidigaste dag på dagis 9.15 och det är för att dom har gympa och skogs gruppen så det är ju helt frivilligt att se till att vi e där då.
Men men färdig gnällt om detta vi fick sluta tidigt så jag kunde hämta dom vid halv fyra vilket känndes jätte bra speciellt eftersom Leo inte hade sovit på dagis för han hade kissat på sig stackarn, hqn som har slutat sova med blöja på dagen nu på jullovet så blev det så dumt första dagen på dagis.... plus att jag höll på att glömma att berätta för personalen att han hade slutat med blöja efter som jag säkert fortfarande sov när jag lämmnade dom i morse, så mitt i vår föreläsning på jobbet när föreläsaren säget att det är sååå viktigt med komunikationen mellan personal och föräldrar dåå slog det mig ååååå herre guuuud tittade på klockan 11.40 shit då ska dom sova nu så jag kastade mig ut ifrån föreläsningen och ringde till dagis och fick tag i förskolechefen av alla människor och skickade in henne på avdenlningen för att berätta att han inte skulle ha någon blöja när han sov. Ja vad ska man säga???=)
Det var den dan det.
Nu e det dags för CSI så ......

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)