.

.

söndag 14 februari 2010

Alla hjärtans dag...





I dag fyller Emma 13 år, och vi har firat med farmor och farfar och massa tårta, Robin åt så mycket att jag trodde han skulle börja må illa.

Men först firade vi allahjärtans dag i sängen Micke jag Robin och Leo. Jag gav dom varsin ask med choklad hjårtan och ett kort till micke. Jag fick gele hjärtan igår, och Robin upptäckte att jag inte fick några choklad hjärtan i sängen då sa han -Bra för då kan vi köpa det och ge till dig mamma, ibland e dom så fina att hjärtat skulle kunna brista.

Vi väckte Emma med ja må hon leva och massa paket, jag tror att Robin och Leo tyckte att det var lika kul som Emma att hon fyllde år.
Leo smet ner till Emma medans vi låg i sängen och försökte väcka henne så jag fick viskandes släpa ut honom därifrån. Robin och Leo turades om att ge henne paket och var så ivriga att hon knappt fick öppna dom förrens dom öste nya paket över henne, men det tycker jag e så bra jag tycker det e lika kul att ge som att få, därför är julafton och min födelsedag min 2 favorit dagar på året för att jag delar nämmligen min födelsedag med min pappa så vi firar alltid tillsammans och set e så kul att se om han blir glad samtidigtsom jag också får lite paket, ååå vad jag längtar nu när jag tänker på det och det är ända tills augusti kvar.
Nog om det.... Jag tror att Emma blev glad och ganska nöjd, hon fick 4 par örhängen efter som vi precis tagit om hennes hål i öronen så nu har hon något att se fram emot. 2 munkjackor hello kitty tröja och pyjamas, en morgon rock och AIK lakan, en film tonårs liv, det var vål passande idag när hon blir tonåring.

Efter den stora paket utdelningen smet micke iväg till centrum och köpte rosor och choklad hjärtan som Robin och Leo fick ge mig =)
Nu har jag både choklad och gele hjärtan det ni ;)
Nu har micke skjussat iväg Emma ner till farmor och farfar för att fira med lite övriga släktingat och svängt förbi apoteket för att köpa mer värktabletter och hämta ut host medicin tillmig och jag vilar lite med bloggen i soffan.

Sen ikväll ska Micke och jag äta kina mat isoffan och mysa lite med en film.

1 kommentar:

Matilda sa...

Frågestund på bloggen för första gången! Gillar du den så ställ en fråga! Svarar på allt!:)

Om du inte gillar reklam, så godkänn inte... Det här är mer ett meddelande så alla får veta, eftersom jag envisas så med att inte ha en frågestund. Men nu har jag också en. Passa på!:)

Kram!

http://MatildaSimonette.blogg.se

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)