.

.

måndag 15 februari 2010

Jag e sjuk och Micke bortrest....

I dag e ingen rolig dag känner mig bara ledsen... Micke e bortrest med jobber och jag känner mig så sjukt ensammen och ynklig säkert för att jag e sjuk och under isen men det gör inte saken roligare.
Jag sov så dåligt i natt för varje gång jag somnade började jag hosta så då vaknade jag igen och kl 3 kom Leo och han låg inte stille en minut i sträck förrens det nästan var morgon och då ringde mickes väckar klocka och sen sommnade jag om och sov som en stock och vaknade 08.08 och vart tvungen att gå upp på engång för pappa kom 08.15 för att vara barnvakt medans jag gick till doktorn, sen när jag kom hem tog han med sig dom hem och skulle komma tillbaka vid fyra med dom.
Blev inget sova ´på hela dagen heller för jag börjar hosta varje gång jag sommnar så jag gav upp och nu sitter jag vid datan istället och snart kommer dom =)
Leo ville inte gå idag fast han tjatat i flera dagar om att han vill till mormor och morfar och leka med deras lilla valp Puh. Nu grät han när han skulle gå och sa att han kommer att saka mig och längta efter mig och att jag skulle följa med, men sen gick han iallafall, lilla hjärtat.

Känndes skönt att han fick vara hemma hos dom för jag tycker att det e jobbigt med dagis just nu.... leo gråter ofta och vill inte gpå till dagis och säger att en pojke e dum emot honom och jag har påtalat detta för personalen många gånger och dom säger att det inte e någon fara och jag vet att Leo kan vara lite jävlig mot kopisar men det har ändå bekymmrat mig massor detta, och i fredags när jag ska lämmna dom så kommer den här pojken och börjar bråka med Robin och beter sig helt rabiat skriker som en galning och hoppar på honom tills han faller till golvet och fast jag är i samma hall hinner jag inte fram. Jag pratar åter igen med personalen om detta och dom säger att dom har det under kontroll men både jag och Robin var i chock och dessutom var jag tvungen och lämmna honom och skynda till jobbet, det var nästa så jag grät påvägen därifrån. Nu förstår jag varför Leo inte vill gå till dagis, och ju mer jag tänker på saken så minns jag flera händelser med den här killen när han har varit dum emot både Robin och Leo och jag har fått kliva emellan och såga åt honom och gå därifrån han har tom vid ett tillfälle sparkat mig på benet och skrikit och då tänkte jag att gud det måste vara fel på den ungen.
Vem fan ska skydda mina barn när jag går till jobbet????????????

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)