.

.

lördag 20 februari 2010

Prisessan och grodan



Vi har varit på bio idag i Kista centrum och sett på Prinsessan och grodan och gud var bra den var, det är absolut en av dom bästa disney filmerna någonsin, kan faktiskt inte komma på någon just nu som jag tycker e lika bra.

Handlar lika mycket om människor som om djur, rolig, snabb, massa humor och musik, den har fångat New Orlens helt fantastiskt, (men jag är extremt förtjust i just New Orlens, skulle så himmla gärna åka dit någon dag). helt klart en favorit film. Dom andra tyckte också att filmen var bra men kanske inte lika mycket som jag som e helt såld =)

Efteråt åt vi lite lunch där, dom har ju världens utbud, världens är också det exakt rätta ordet för dom har thai, wok, grekiskt, kebab, indiskt Burger king, Subway osv,osv
Vid första anblicken är det patadiset på jorden sen drabbas man av beslutsångesten sen inser man att familjen vill har mat från 78 olika ställen och att man måste stå i 100 olika köer innan alla har fått sin mat och när man har ätit klat så drabbas man av lite ångest, skulle jag ha provat något annat istället?? Valde jag fel?? hummm =)

1 kommentar:

Nina sa...

Den vill jag också se! =)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)