.

.

söndag 21 mars 2010

Skridskor med barnen.

Vi har varit i ishallen idag, man måste ju passa på nästa helg e sista helgen sedan stänger dom. Vi var ju lite sena med att komma på att vi kunde åka skriskor med dom det var i januari när Leo tjatade att han ville åka hockey som vi köpte skriskor åt dom, och nu tänker jag att egentligen kunde vi ha gjort det redan förra vintern, men men... =)
Nu ligger dom i vår säng ochvilar och ser på filmen Bilar. När den e slut blir det väl en sväng till ica maxi för att köpa middag vi tänkte grilla kött med stekta grönsaker till men kolet e slut så hoppas det finns att köpa.
Undra om dom säljer grillkol på vintern. ?!?
Jag vet iaf att ingen affär säljer flintastek på vinter halvåret. Micke och jag vart sugna på det och åkte runt till kanske 5 butiker och alla stirrade på oss som om vi var idioter och pratade till oss som om vi var ny utsläppta idioter... Flinta stek säljs bara på sommaran, eller det är inte säsong för det nu!!
Nej men förlåt då!!!! viste inte att det fanns bestämmelser för vilken månad man får äta vilket kött. Semmlor ja dom finns bara i februari lite plus och minus, men bara för att vi nu har kanelbullens dag betyder det att man inte får äta kanel bullar dom andra 364 dagarna likaså våfflor e dom förbjudna resten av året också???
Ja där spårade jag ur lite kände jag men nu vet jag iaf bättre och tror inte längre att jag får äta flintastek i mars utan väntar snällt :)

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)