.

.

lördag 17 april 2010

Kallt och ruggigt.

När vi tittade ut genom takfönstret i badrummet i morse så var himmlen sååå grå så jag kommenterade det på något sätt, då säger Robin -men det gör inget mamma, jag tycker att grått e en fin färg den också. Är han inte så fin??
Sen förklarade jag för honom att när himmlen e grå betuder det att det kanske kommer regn och när himmlen är blå då skiner solen nästan jämt osv :)
Sen blev himmlen blå så i ett svagt ögonblick säger jag att vi kan gå ut och cykla och stund om jag får vila lite först. Sagt och gjort jag vilar och sen klär vi på oss och när vi kommer ut e himmlen grå igen :(
Vi gick ner till spindelparken som ligger precis brevid vårt hus för då kan dom cykla spela fotboll på fotbollsplanen och klättra i klätterställningen, men gud så kallt det var att sitta där det blev bara en timme för sedan vart Leo kissnödig så då skyndade vi hem killarna på cyklarna och jag efter som någon packåsna med kylväska, telefon, sittunderlag, kaffemugg och Leos boll som han struntade i när kisspaniken slog till. Jag måste ha varit en lustig syn :)
När vi kom in åt vi korv med bröd och nu vilar don så jag ska också vila lite, hoppas jag kan gå och jobba på måndag, hatar att vara hemma och vara sjuk.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)