.

.

lördag 15 maj 2010

ÄNTLIGEN!!


Äntligen är vi färdiga med min hörna som jag har velat ha i flera år. Pappa och jag har byggt och byggt och byggt och nu på efter middagen blev vi äntligen klara. Sen skruvade han ihop min rullsoffa som jag har fått utav dom i förtidig födelsedags present. I dag har vi äntligen fått byggväder, solen har skinit hela dagen och det har faktiskt varit sommar varmt till skillnad från i går och i förrgår när det regnade mellan varven.
Robin och Leo har också hjälp till att bygga och dom är faktiskt riktigt duktiga dom har skruvat med skuvmejsel och med skruvdragare och dragit åt bultar burit och släpat, mina fina killar :)
Leo har försökt hela dagen att vara duktig som en stor pojke men ändå sa pappa innan han åkte hem att -herre guuuud :) ja vad ska jag säga ? Nu veta han hur det är för mig en hel dag förutom att han åkte hem kl 17 och då gick jag och tände grillen och började med middagen. Och Leo gjorde sitt bästa att vara duktig ändå skrek Robin med jämna mellanrum AAAAJ LEO, NEEEEEEJ LEO osv.
Jag sitter i soffan och e sååååå trött pappa kom 9 i morse och sedan dess har vi byggt och fixat och i morse vaknade jag kl 05.18 av att Leo roppade -älskar dig mamma, sen somnade han om men det gjorde inte jag, började sommna in lite vi halv sju men då gallskrek Leo så genast var jag klar vaken igen och Robin också och sedan har dagen bara rullat på.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)