.

.

måndag 10 maj 2010

Bråkat med Leo hela kvällen

Dagen idag
Lämmnar barn på dagis.
Handlat.
Städat.
Jobbat
Hämtat barn på dagis
Ätit middag.
Efter middagen planterade vi lite fler jordgubbs plantor och sådde morötter. Robin och Leo tycker det e så kul att pyssla i trädgården, undra om det e ärftligt för jag tycker det e så kul?? :)
Robin sådde sina morotsfrön så fint men Leo tappade alla sina så undra om vi får morötte i gräsmattan i sommar :)
Sen blev det badning och en väldigt massa bråk med Leo som var på sitt allra trotsigaste humör i dag, nu när han sover så sött sitter jag här och e så ledsen efter allt bråk, jag vet inte om jag kunde ha gjort något annorlunda, men det e svårt att inte bli arg när han inte lyssnar alls gör tvärt emor och bara skriker, men även om jag kanske inte gjorde fel så känns det inge bra efteråt att det blev så mycket bråk ikväll.
Önskar att han kunde lyssna.. Önskar också att det var lättare att se alla hans incedenter med andra ögon istället för att bli arg, men det e svårt når det inte spelar någon roll vad man säger, han gick in med smutsiga stövlar, bråkade med Robin om spaden istället för att vänta på sin tur, puttade omkull Robin när dom spelade bandy så Robin gjorde illa sig och blev ledsen, sen skulle han spela bandy fast jag sa nej det e dags att bada men då hör han inte ens att jag säger att det e dags att bada för han e så envis sen när Robin gick upp och badade skrek han hysteriskt för då ville han bada också, då fick han massa skäll, och sen var han igång igen så fort han kom i badet med att ta ifrån robin saker osv.
Idel kaos och bråk. Undra vad jag ska göra ändå kämpar jag hela dyget med honom för att försöka förklara, försöka vara lugn, men idag lyckades jag inte alls.
Nu ska jag lägga mig i sängen och se på CSI och sen sova och i morgon ska jag försöka att vara en bättre mamma, för just nu gråter jag inombords.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)