.

.

lördag 29 maj 2010

Våran vovve!


I natt blev det inte mycket sova jag har vridit mig av och an drömt massa mardrömar och legat och tänkt på hunden och längtat och väntat. : ) I morse direkt efter frukosten så lämnade vi Robin och Leo hos mamma och pappa och så åkte vi och tittade på hunden.

Jag tyckte inte att han var så söt men han hade en sådan fin personlighet så jag ville ta med honom hem på studs men Micke övertalade mig att låta bli, vi har båda fullt upp den här veckan med jobb och sånt så att ta hem en hund är ganska dumt med tanke på att där han är nu känner han trygghet och och hon är hemma på dagarna men på lördag så började dom flytta så vi kom överens om att Micke och jag skulle åka hem och prata och höra av oss imorgon och i såfall hämtar vi honom på fredag.

Men först skulle vi vilja göra en veterinärs undersökning, dels för att det är skönt att få honom friskförklarad och dels för att han har en knöl på magen som dom påstår att en veterinär sagt inte är något farligt men dom har inget papper på det så det e lika bra att kolla tycker vi.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)