.

.

fredag 6 augusti 2010

Bandängen

Vi började vårt bersök med bandy såklart, det gick bra till en början men sen kom dom ihop sig mer och mer, mest var det Robin som tyckter att Leo slog honom med klubban hela tiden och det var svårt att avgöra hur många gånger som var misstag och inte, men Robin var ganska bra på att puttas och dra i tröjan.
Idag var vi på alla ställen fast inte hos djuren. Dom lekte länge sjörövare i denna underbara park byggd med stora stockar, där finns en klätter ställning och en stor och en liten båt.

Sen gick vi vidare till den stora lekparken och cyklade, åt äpple och åt lunch (pasta och kyckling)

Stora klätterställningen.
Nu var det inga problem att åka i den här rutchkanan för Robin efter ett ha övat på Lekvegas.Det var kul överhuvudtaget att se robin klättra idag och hur mycket han har utvecklats sedan sist, nu efter alla sjukhus besök är jag ännu mer uppmärksamm på alla framsteg, även om jag noterade allt förut också men nu känns det ännu viktigare.


Vi avslutade med bad i kasongerna för vi hade inga badkläder med oss för på morgonen var det inte så varmt så jag trodde inte att det skulle bli aktuellt med ett bad, men efter all lek i solskenet så vart det en skön avslutning på vårt besök.


Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)