.

.

tisdag 31 augusti 2010

Gårdsgens födelsedags firande.


Jag tyckte att det var en väldigt lyckad födelsedag, Robin och Leo sjöng för oss när vi kom hem (pappa hämtade mig efter jobbet)
Pappa verkade glad över sina presenter även om jag tyckte det var jätte svårt att hitta på något, det blev en film, en bok och en tavla med mig Robin och Leo på.
Jag fick ju soffan till framsidan i förskott i början av sommaren för mamma tyckte att det var tråkigt att ge utemöbler i slutet ev augusti eftersom sommaren är över då och man inte sitte ute.
Men igår fick jag en fruktskål av metall som jag så länge har velat ha och några paket strumpor som var bra med tanke på att jag bara har två par hela strumpor just nu. Och så en tröja som var jätte fin.

Robin och Leo tyckte det var jätte kul att få dela ut paket först till morfar och sen till mig. Dom fick hjälpa mig och öppna och var jätte glada över det. Leo är ju som han är så han blev jätte glad när han såg frukt skålen och satte den på huvudet direkt


Sen fick han hjälpa till att lägga i frukten istället : ) .
Mamma hade bakar en sorts swartswald tårta som var fantastiskt god
Efter fika och en massa lek så åkte vi och åt middag på kinan i farsta och åt middag.
Allt som allt en väldigt lyckad kväll och jag tror att Robin och Leo uppskattade det mest, i morse sa Robin att han ville att det skulle vara min födelsedag varje dag.
Men jag mådde så illa på kvällen igår min stackars kropp är ju inte van att äta kolhydrater och i går åt vi tårta 2 ggr och kina mat och banan och glass efteråt, så jag gick occh la mig tidigt med ett glas loka : )
Men jag kände mig nöjd med dagen så det gjordet inget alls att det blev en tidig kväll för mig, Robin och Leo ville däremot inte gå och lägga sig dom ville att födelsedagen skulle fortsätta längre.

1 kommentar:

Anonym sa...

Man håller med dig, äger absolut korrekt. Fin blogg förresten.


my blog :: http://mitos-kalandiel.me

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)