.

.

onsdag 15 september 2010

det blev ingen glass, det finns ingen ork inte ens ett sug, typiskt när jag bestämde att jag skulle proppa i mig kolhydrater heeela dagen.
Men äppelpaj blev det som Robin och Leo gjorde nästan helt själva, jag skalade bara äpplena och rörde ihop smuldegen, när pajen åkt in i ugnen tyckte Robin att vi skulle ringa och bjuda in mormor på äppelpaj för hon hade ju bjudit dom på det förra veckan (är han inte det snällaste som finns???) först sa jag nej för min eviga förkylning gör mig så trött orkeslös och grinig, men då såg dom så himmla besvikna ut så då fick robin ringa och bjuda in henne.
-Vi har gjort äppelpaj , vill du komma? sa han viss är han så söt, det var iaf så mitt hjärta smälte. Y
Sen skulle hon åka hem och jag skulle börja med maten och pappa är i uppsala påå något motercykelmöte och kommer hem sen så jag frågade om hom ville stanna på middag, och det ville hon.
Vet ni att det är första gången som jag bjuder henne på middag, näst intill skrämmande det är 13 år sedan jag flyttade hemmifrån. Pappa och mamma har varit här på fika massa gånger och en påskmiddag och en födelsedags middag då min syrra var här men det är thats it. Men nån gång ska väl vara den första och det var i dag. Robin blev så ledsen när hon skulle gå hem
- jag vill inte att den här dagen ska ta slut, sa han då Y
Jag tyckte så synd om honom för att han blev så besviken så han fick välja några böcker som jag läste för honom, det blev 7 stycken :)
Men nu ligger dom och sover så sött det kan ju lilla Leo behöva det märktes hela dagen att han inte mådde bra även om han inte var riktigt sjuk, men han var orkeslös och hängig.
Tror jag ska gå upp och lägga mig i sängen och se på något jag har spelat in för det är inte ett endaste dugg på tv som jag gillar idag.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)