.

.

söndag 12 september 2010

Fyndat med Leo och morfar, hans altså.

På förmiddagen i dag var vi hos mamma och pappa och hälsade på lite och pappa skjussade mig till Citygross för att köpa ljung dom hadepå annons för 5kr st dom var inte jätte stora men seriös 5kr det blir alldeles perfekt i balkong lådorna.
Jag köpte ochså världens sötaste pump tvål med laban och labolina för 10 kr doftade fantastiskt den fanns i svart och rosa så jag tog den rosa svart kändes sådär :)
Åkte förbi RUSTA också för att leta barnsaxar men det hade dom ju inte, Robin och Leo satte igång och klippa som galningar igår så jag tänkte att varsin barnsax var vettigt då.
Köpte en orkide till badrummet och (blev SÅÅÅ glad) en tvål kopp och en tandborstmugg att hänga på väggen det har jag velat ha så länge nu och så fanns det på RUSTA precis såna som jag hade föreställt men OCH 29 kr st, jag har haft världen fynd dag i dag.
Fynd gör att man blir så glad så det pirrar i magen hela dagen. Men glädjen blev till ilska och irritation när vi kom hem och jag öppnar kartongerna och inser att någon snott vägg fästena i den ena så jävla typiskt. Det är ju inte så att det är lätt för mig att åka tillbaka, så jag ringde mamma och pappa och frågade om dom kunde åka förbi där nästa gång dom är ute åker.

1 kommentar:

Fanny (tiefling.blogg.se) sa...

Nu har jag dragit igång en tävling: http://tiefling.blogg.se/2010/september/fototavling.html Var gärna med!
kram

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)