.

.

fredag 17 september 2010

God kväll alla glada

Och ni andra också.
Hemma hos oss har det varit en lugn och omärkvärdig fredag, jag täkte fredags mys men när plånboken låg kvar hemma blev det svårt och Robin och Leo fick välja fritt vad de ville göra ikväll och dom valde att BADA, ja vad ska man säga?? Barn har inte så stora krav som vi vuxna tar på oss, Jag tänkt film godis chips ni vet, hela paketet men nä, BADA i badkaret fick dom att skrika hysteriskt av glädje och där stog jag med mina planer : )
Att dom är glada är ju det viktigaste för mig Y Vi avslutade kvällen med att läsa lite böcker: Halvan år polis, Nallebjörnen Manchester och JAG valde Barnens dag i Bullerbyn visst får väl mammor välja? jag måste ju läsa de böcker dom väljer varje dag, fick ett Astrid Lindgren ryck men jag hatar pippi men det ver inte Robin och Leo och dom ÄLSKAR pippi,
och Lotta på bråkmakargatan kommer att förstöra all uppfostran någonsin, jag menar om man inte gillar sina kläder kan man ju klippa sönder dom, kan jag verkligen läsa det för mina barn och sedan förvänta mig att dom INTE kommer klippa sönder något klädersplagg???
Vad har vi mer?? Jo Emil, man får använda kniv fast man är barn, såg inte alls den frågan komma och min bortförklarin känndes inte ens trovärdig för mig, plus att Emils pappa är galen och får man verkligen låsa in sitt barn HELA tiden??Jag undrar seriöst hur hon mådde när hon skrev alla dessa böcker.
Men barnen i Bullerbyn var jätte fin och gullig så den läste jag.
Nä undra om man borde försöka sova nu vi har en stor dag framför oss i morgon, SKRIDSKOSKOLA första gången och dom är så förväntansfulla.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)