.

.

torsdag 9 september 2010

Huvudvärk, biffstroganoff och GI

Vi har precis ätit middag.
Jag åt biffstroganoff som jag provade för första gången med sallad , den var riktigt bra
Creme fraisch, grädde, chilisås och krossade tomater för att jag hade lite kvar, fläskfile lök, paprika och färska champinjoner, kött buljong, chili och massa senap. Alltid kul att prova en ny maträtt och den här var super god med bara en sallad till gjord på sallad coctailtomater gurka och röd paprika. Killarna åt sin favorit, *Ravioli jag tycker att det är mat för fattiga och hemlösa men dom tyckerdet är bättre än både pizza och pannkakor och skriker -du är världens bästa mamma när dom får det så dom äter det varje dag, (nej det var ett skämt).
*Jag äter nämligen bara GI sen några veckor tillbaka, eller vadå bara ? : ) ? Jag unnar mig någon dag i veckan (låter pinsamt och skit löjligt att säga unnar sig men jag kan inte komma på något annat ord) Jag har absolut ingen diciplin alls och älskar att äta, speciellt kakor bullar tårta och allt sådant så jag försöker snarare begränsa det till kanske en dag i veckan. Annars blir det varje dag och då ser jag ut som jäsande deg.
Jag bantade seriöst i våras med nutrilett och gick ner 7 kg och gick upp 6 kg igen under semestern jätte lyckat. Så nu äter jag GI istället inte enbart för att banta utan också för att det RÅKADE bli så för att det var varmt i slutet av sommaren och så gott med kött och olika sallader till sen gick det av bara farten och just nu tycker jag att jag kommer på massa olika maträtter där jag inte behöver pasta ris eller potatis till, men det är klart att någon gång tänker jag äta spagetti och köttfärssås eller potatisgratäng eller lasagne.
Ja så ser det ut hemma hos oss :)
Nu sitter killarna i badet och jag ligger i soffan men inte lika död som jag trodde tidigare i dag.
Känns skönt att det vart hyfsat tidigt så dom kunde bada, Leo luktade svett och sand när vi gosade.

Det blir i säng direkt efter badet för i morgon börjar ju jag tidigt eftersom det är fredag.
Det blir tidigt i säng för en trött och förkyld mamma också, säkert med en kopp te till CSI :)
*en liten uppdate för alla nya läsare. : )

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)