.

.

lördag 11 september 2010

Leo har haft en riktigt dålig dag tycker jag, började redan i morse, jag vaknade av att han gnällde " jag viillll seee på ttttvvvveee" om och om igen tills jag var så pass vaken att jag kunde hitta fjärkontrollen Jag förklarade vad jah tyckte om hans sätt och gnällande, sen kom Robin och dom tittade på tv och lekte lite isängen med sina dinosaurier, men om och om igen så spårade leken ur pga Leo så det kändes som fram till frukosten så var det ett evigt tjatande och predikande och skällande från min sida sen har det fortsatt resten av dagen tycker jag. Jäkligt svårt att få i han lunchen han bara ålade omkring på stolen och höll på med ALLT annat än att äta, sen ahr det varit mycke småtrams under kvällen också det tog faktiskt mer än 10 minuter för jonom att sätta på sig skor och jacka, det måste ju vara rekord för en unge att klä på sig ?. Och Robin står så TÅLMODIGT och väntar :) Y


Jag åt grekiskt idag till middag tycker det är så jäkla gott att det har nog blivit minst en eller två gånger i veckan, sista tiden och det är en jätte bra GI rätt.
Men reste nav dagen gick inte så bra åt både moccaruta och nån chokadtårta på Lekslottet och hamburgare till lunch, men men : ) bryter inte ihop för det.



Killarna sover nu till slut och det blev en ganska sen kväll men det känn skönt att inte behöva stressa och ha så bråttom utan kunna ta saker med ro, jag har insett att jag har stressat aldeles för mycket i mitt liv viket har gjort att jag mått riktigt psykiskt dåligt vilket också ledde till att jag mer eller mindre gick in i väggen när semester kom i år och vart t.om. tvunget att äta ångest dämpande medicin, nu känns det bättre faktiskt och jag försöker att tänka på det hela tiden att inte stressa och inte skynda, utan om något som e oviktigt drar ut på tiden så tänker jag att - skit i det. Vi tar det lugnt vid läggdags, hem från dagis bl.a. och jag försöker tänka att vi behöver inte stressa, det är svårt att lägga om men jag tror att det är en stor del till att jag börjar må bättre nu.

Nu är även jag slut så jag ska röra mig i riktning mot sängen även om trappan ser ovanligt lång ut just nu : )
God natt och tack för idag Y Hoppas att det blir en bättre dag med Leo i morgon :)

1 kommentar:

KATTA's BEACH sa...

Hej tjejen, hoppas du mår bättre idag. Stress är verkligen en ångest fälla som man bör undvika!

Gällande GI, så har jag inte exakt så stor koll då jag inte testat det "fullt ut". Men GI är en bra start eftersom man blir av med sitt sockersug och lär sig äta mindre portioner :)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)