.

.

torsdag 23 september 2010

Leo...


Han har ändrat sig så mycket så det går inte att beskriva, vet inte vad jag ska säga men känner att jag måste skriva om det för det får inte gå obemärkt förbi.
Leo har ofta varit bland det jävligaste som finns, ja jag kan säga det om min egen son för jag känner honom, jag träffar honom varje dag och jag har inte huvudet under armen så jag inte ser hur mitt barn beteer sig.
Jag gjorde ett inlägg förut om hans beteende som ni kan läsa HÄR
Men nu han har gjort en total 180 han är snäll, han lyssnar, han gör som jag säger till honom,
Jag säger inte ALLTID, men tillräkligt ofta för att jag VARJE DAG märker enorma skillnader.
Jag tycker att jag ALLTID har vetat att han kommer att ändra sig, men nu när han HAR ändrat sig så är det bättre än något jag någonsin kunnat föreställa mig, och det verkar som att han inte kan få nog heller ör han gör hela tiden nya saker för att visa hur duktig han är, i morse blev det lite fel,
Dom hade lekt med dinosaurier i min säng och Leo städade bort dom när det var dags att gå upp, och Robin börjar stört gråta för han ville fortsätta leka med sina dinosaurier efter att han hade klätt på sig - jag ville bara vara duktig säger Leo med jätte ledsen röst och jag förklarade att Robin ville leka med sina osv, sen försvinner Leo och kommer tillbaka med Robins dinosaurier och ger dom till honom och börjar om sin förklaring att han ville bara vara duktig och städa men nu har han hämtat dom för at han vill vara snäll och vill inte att Robin ska vara ledsen.
Nu på kvällen frågade han om han fick äta sina godisar som han hade sparat, så sa jag att det känns lite taskigt mot Robin för jhan har ju inga kvar.
-han kan få av mina säger Leo då
-vad snäll du är, säger jag då
- jag vill inte att Robin ska vara ledsen för att han inte har några godisar,säger Leo och går ut i köket och delar sitt godis i två skålar och kommer sedan in i vardags rummet och ger en skål till Robin.
Y

4 kommentarer:

Sandra sa...

Svar: Hej, och va kul! Alltid kul att veta vilka som läser sin blogg. =)
Hoppas allt är bra.
kram

sara - mamma till wilda sa...

va skönt att det går åt rätt håll =)

Sanne - Mamma till Lykke sa...

Hehe ja. Ja ja blir så ursäkta (jävla) förbannad. Jag har inga problem med dem, tycker dem har vissa poäng med.

malin sa...

känner igen det där. varje gång jag säger högt att Elton har vart snäll så slår det alltid tillbaka på mig och han förvändlas till drakula igen..
;)
Elton har vart inne i en ganska bra period senaste veckan. PEPPAR PEPPAR!!
alltid skönt när det är så ;O)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)