.

.

måndag 6 september 2010

Tidig morgon i morgon..

Ångesten är total.
Tänkte förut att så här tidigt har jag aldrig gått upp men när jag ställde larmet så fanns redan 6.35 så tyligen har det iaf hänt en gång.
Att lämna dom på dagis kl 7.30 imorgon känns omöjligt just nu, hoppas att dom sover där uppe nu för det har varit tyst länge så dom orkar upp i morgon.
Jag tycker att det är hemskt att behöva lägga dom så tidigt och troligtvis väcka dom i morgon för visst är det så att den enda gången dom sover länge är när jag börjar tidigt.
Dom närmaste dagarn blir inte roliga för oss, och jag som har så svårt för minsta förändrin håller på att vända ut och in på mig själv.
I morgon börjar jag 8,30 istället för 13.00 och sluta 18, eller 18.30 itället för 17. och på onsdagmin lediga dag måste jag åka till jobbet mellan 16-19 för personal möte. Jag tycker så synd om mig sjäv just nu. Jag måste inte vara med på personal mötet eftersom det är på min lediga dag men det ser ju bättre ut om man är där så mitt samvete säger att jag måste gå, tråkigt bara att ha barnvakt två dagar i rad den här veckan.


Fick paket från H&M idag igen... tror det är 4 eller 5 nu dom kan ju aldrig skicka allt i att paket och ändå är 4 produkter till restade, vilket nu ite gör något eftersom det är lite olika vantar till Robin och Leo, oroar mig bara att det stog på dom fodrade vantarna att besked i nästa leverans, det har ju hänt förut när man väntat på en sak att man får besked att den tyvärr inte finns och då har man redan vetat i veckor kanske månader.


Men i det här paketet kom ett par jaens till mig och ett par jätte snygga högklackade till nästa sommar iof men dom var på rea 99kr så det var taget (jag har letat jätte länge efter ett par enkla klackar till sommaren men inte pumps) Så kul det är så sällan jag köper något nytt till mig själv sedan vi fick killarna för man letar alltid efter något till dom så en själv känns inte viktig längre, och en lång stickad svart tröja också 99kr så jag är iaf överlycklig för även om killarna ligger mig närmast om hjärtat så är det kul att någon gång sätta på sig något man inte haft förut. För jätte länge sedan sa Micke någon gång när jag var i farsta att han tyckte att jag skulle passa på att köpa lite nya kläder för vi hade så lite räkningar den månaden kul tänkte jag och hittade inte en enda sak, sånt e livet va? typiskt och orättvist.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)