.

.

söndag 24 oktober 2010

Det bara regnar och regnar och........

Men vi har varit hemma och tagit det lugnt hela dagen vi gick inte ner och åt frukost förren halv elva idag, men det var jätte skönt, annars brukar vi ju oftast hitta på något på söndagen och då kan vi ju inte ligga i sängen och se på tv, för då missar vi ju allt.

Men idag åt vi frukost gick ut med Tuffs och sedan direkt till affären för det är skönt att ha det avklarat, när vi kom hem lekte dom tills Robin råkade klämma Leos finger i hålslagaren så det lossnade faktskt en rejäl bit från hans finger Leo är inte särskilt kännslig av sig men nu skrek han fruktasvärt och var iskall samtidigt som svetten rann i pannan och han blev helt blek så det måste gjort fruktansvärt ont, och det tog lång tid innan han lugnade sig och då var han helt färdig så han fick välja en flm så gick dom upp och vilade (det var ändå dags att vila).
Resten av dagen har gått åt det lugna hållet också, dom har ätit pankakor i soffan och tittat på Bumbibjörnarna och DrSnuggles på datan. Hette inte Bumbibjörnarna, Gummibjörnarna när vi var små??? De heter ju Gummie Bears på engelska så den logiska översättningen borde ju vara gummi, fattar inte ens vad Bumbi betyder. Men men.....

Maten står i ugnen i dag blir det skinkfrestelse, jag undrade var jag egentligenhade gett mig in på när jag hade tinat skinkan så jag har lagat den i omgångar, lät så gott när jag kom på det men jag tänkte inte på hur mycker jobb det är att skala potatis osv. Jag som blir trött av att koka snabbmakaroner :) Men nu är den i ungen iaf så snart kan vi äta.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Ja visst är det trist? varför måste det alltid regna på helgerna? Arg blir man!

Johanna sa...

Ja jag braka upp ordentligt verkligen, haha! Jag kommer köra tills jag gått ner allting, och sen blir det hjälp av GI så det håller sig kvar.. Det ordnar sig, är många veckor kvar :P Kram!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)