.

.

torsdag 4 november 2010

Hej alla bloggisar Y

Gud vad jag var trött igår kväll, jag kunde knappt hålla ögonen öppna och somnade vid kvart över nio mitt i Grays anatomy som jag för engångsskull tittade på så typiskt trist och vaknade halv nio i morse otroligt (eller jag vaknade ju vid 12 när Leo kom och kröp ner i sängen hos mig och vid tre när Robin kom men det räknas inte för det är inte många minuter jag är vaken då) man blir trött av att vara ledig från jobbet ;)
Idag hann jag med veckans tredje powerwalk innan jobbet. ( jag fick världens ångest idag när jag tänkte på hur det skulle vara om jag jobbade heltid då skulle jag aldrig kunna gå ut och gå, jag kan ju inte be om barn vakt flera gånger i veckanför att gå ut och gå så jag får väl vra glad så länge det här varar) Längtar redan tills på måndag när det är dags för nästa och det ska bli kul att se om detta kommer att göra skillnad på vågen.
Jag har gått runt hela dagen i dag och trott att det är fredag och jag vet inte alls varför och det har fortfarande inte slutat.
I kväll blir det Criminal Minds för min del, Robinson sparar jag till på lördag och tittar på datan, är det bara jag som tycker att det är jätte konstigt att det går på en torsdag??? Jag tycker Robinson skriker lördags kväll eller??
Men det är kul att det är igång igen det är faktiskt den enda serien som jag gillar som inte är kriminalserier, förutom Vampire Diaries och 2½ män annars är det bara serier som Bones, CSI, Navy CIS, Law&order The Mentalist The Closer som jag tittar på, nu har det kommit några nya som Human target, och Rizzoli & Islas


Önskar er alla en trevlig fredags jag menar torsdags kväll ;)

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)