.

.

fredag 26 november 2010

Hej
Nu är det äntligen hopp om livet. Men jag tog ut segern i förskott när jag vaknade i morse och kände mig fullt frisk, men efter en kopp te och en vit rost macka så krampar magen värre än jag vet inte vad. Varför ska skiten vara så långdragen??


Vi har också hunnit med ett besök på vårdcentralen i morse för Leo har klagat på att han har on ti halsen i flera dagar och jag tänkte att det var för att han kräktes men de har sagt att det går halsfluss på dagis så jag tänkte att det är lika bra att kolla innan helgen kommer, men han tod både hals prov (som han tyckte var jätte hemskt) och blodprov men det var inget, bara vanligt virus.


På vår korta promenad med Tuffs han killarna ändå med att åka lite stjärt lapp : )
Tänkte att det var viktigt att dom får leka lite och njuta av snön även fast jag är sjuk, annars blir dagarna långtråkiga för dom.

Jag tog en snabb sväng med dansugaren här nere och där uppe och efter det var all kraft och ork slut och jag la mig på soffan och kommer då på att jag glömde att ta killarnas rum, jag blir så trött på mig själv, nu ska jag vila och sen släpa upp damsugaren och ta deras rum också : )

Ha en fin dag.

1 kommentar:

Sandra sa...

Skönt att alla verkar må bättre!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)