.

.

lördag 6 november 2010

Lugn Lördag

Idag är det ju allahelgonafton, men det har inte märkts hemma hos oss vi har ingen grav att åka till och någon fest känn inte aktuellt när man är småbarns förälder, men det duger alla gånger att mysa hemma med Robin och Leo, dom är ju trots allt det finaste och bästa i mitt liv.

Vi ska till ikea men mamma och pappa i morgon och jag har lite tankar om vad jag ska köpa, men vill göra om lite hemma med "stämingslampor" så då vart jag tvungen att flytta runt de jag hade så jag vet vad jag behöver köpa. Förstog ni??

Men hade bara skruvar till den ena lampan så den andra får hänga tills i morgon.

När jag är precis klar puttar jag till vägg ljusstaken med armbågen så den åkte i golvet så nu har jag en hel och en trasig ljusstake, så typiskt.
Får väl leta efter en ny antar jag.
Så det har jag pysslat med halva kvällen medans killarna satt i badet. Nu tittar dom på film eller rättare sagt Robin tittar men Leo har somnat Y

Robin i sin nya spiderman pyjamas Y
Det var så kul för Robin blev sååå glad över sin nya pyjamas och jag nämde ju hans gummistövlar förut, så såg jag i dag att dom hade gått sönder då berättade Robin att han hade gömt det för mig för han ville inte att jag skulle se det för då kanske jag lämnade tillbaka dom och så kanske skulle han få nya och det vill han inte för han tycker så mycket om sina stövlar.
Är han inte så söt??

Nu känns det som sovdags för killarna och Robinsom för mig, är så himmla sugen på något till men vet inte vad.

Hoppas ni alla får en trevlig allahelgona kväll

2 kommentarer:

Charlotte - Mamma till Nikita sa...

Hej! Tack fina du, tycker din blogg verkar jätte mysig! :)
Kram!

Elin sa...

Fin blogg du har =)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)