.

.

måndag 15 november 2010

Medans vi ändå är inne på ämnet pinsamma bekännelser.......

Jag kan ju inte baka.
Skit tråkig as trist :(

Jag är jätte bra på att laga mat, recept, inga recept, egenpåhittat, husmanskost, kina, thai, grekiskt, YOU NAME IT.
Men jag misslyckat tom med muffins, socker kaka scones,
Bakade scones en morgon för ett tag sedan mot bättre vetande, för dom gjorde det på jobbet och det gick så fort och var så gott så det tänkte jag var en schysst frukost. Men Robin tyckte att hans smakade konstigt, ja det är klart tänkte jag, pojken har ju aldrig ätit nybakat förut, men när jag tittade på hans var den snustorr på utsidan och slemmig deg på insidan, så det åkte i soporna och det blev gröt till frukost SOM VANLIGT
Den här veckan har de det här på annons på VI
tillsätt bara vatten.

Med den här borde jag inte kunna misslyckas, det gick faktisk bra med shake and bake som fanns i affären förut, då bakade jag i bland sen det försvann har jag inte bakat, men nu är det dags.

Jag tycker liksom det hör till, att baka med sina barn, det är en mysig gemenskap, men vi bakar iaf pepparkakor och gör peparkaks hus varje år men min stora drömm är att kunna baka bullar men det är nog guds menig att jag inta ska kunna det, för då skulle jag inte gnälla om mina 54kg då skulle jag gnälla om mina 94kg :), på fullaste allvar. Så nu ska vi prova det här på onsdag när vi är lediga, annars i helgen.

Om jag lyckas ska jag gå och köpa en sådär 100 paket, då kan vi äta lusse bullar året om :)

Jag tror jag har skrivit det förut men dom absolut GODASTE lussebullarna finns på Seven Eleven har ni inte provat dom så MÅSTE ni göra det. Dom är en MJUK OCH FLUFFIG DRÖMM.

3 kommentarer:

Skrotmamman skrotar vidare sa...

Ha ha! Kan varken laga mat eller baka. Jag misslyckas med kladdkaka. Som man typ inte SKA kunna misslyckas med. Som man rekommenderar barn att börja med. Är en hejjare på pannkakor dock. Och äter gärna maten andra lagar!

Hanna sa...

Testade den där mixen förra året, och jag brukar göra deras kanelbullar också. Det är lagom mycket jobb och det smakar lite likt hembakat i alla fall :-) och det doftar hembakt hemma och det är ju det viktigaste!

Cissi sa...

Jag är inte heller någon "bull-mamma" men brukar baka några gånger per ÅR *hihi*
Bla Lussebullar, men mixen har jag inte sett tidigare, du får uppdatera om den var bra/god sen. Lycka till ;P

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)