.

.

fredag 12 november 2010

Nu ska jag ta mig i kragen....

Ja nu är det dags att försöka gå vidare.
Det är ju fredag
Jag har varit och handlat lite lusse bullar och ostkaka och grädde, kyckling som var på annons och fiskpinnar som vi kan äta någon dag.
Jag är ju periodare när det gäller maträtter som bekant och förut åt vi jätte ofta fiskpinnar pommesfrites och remoulad sås och ärtor men nu har den maträtten legar i glömska till i dag när jag kom på det och tyckte det lär gott men vågar inte föreslå det idag när dom ska få sin älskade stuvade makaroner och falukorv som jag skrev om i inlägget nedan.(vad tror ni dom fick till lunch på dagis?? jo så klart makaroner och korv)
Sen ska jag försöka hitta Robin hood filmen så ska vi titta på den efter maten (vi läste boken i gårkväll och då kom vi ju på att vi har filmen) och kanske lite godis eller nåt, ostkakan sparar vi till lördag eller söndag.

Önskar er en riktigt trevlig mys fredags kväll i höstmörktet

2 kommentarer:

Yohanna sa...

Tack för tipset om farsdagpresent! Jag tänkte på just den idén med foto faktiskt, tänkte att han kanske kunde ha ett foto på lillan på sitt kontor på jobbet :) Å du, vad gäller din situation för övrigt låter det ju verkligen som att din fd sambo inte vet riktigt vad han vill i livet just nu? (eller ofta) Att klaga men samtidigt inte uppfylla det han själv motkräver.. det låter verkligen som moment22, där du inte KAN göra honom nöjd... :(

Cissi sa...

Vad mysigt med en filmkväll, det är ungefär de man brukar orka med en fredag *hihi* ;)

Trevlig helg!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)