.

.

tisdag 14 december 2010

Cellprovtagning

God morgon Y
Jag har varit på cellprovtagning på mödravården nu på morgonen, innan var jag så himmla nervös, vet inte riktigt varför men jag tyckte det var fruktansvärt jobbigt men sen när jag kom dit så var det samma tjej som jag hade när jag var gravid med Båder Robin och Leo så det var bara JÄTTE TREVLIGT. Hon är så himmla snäll glad och trevlig och även fast Leo är 4 1/2 så kom hon ihåg mig och killarna hon kom tom ihåg när Leo var född så det slutade med att jag gick därifrån och var jätte glad i stället.
Tänk så mycket oroande i onödan :)

5 kommentarer:

Cissi sa...

Skönt att ha det gjort :)

Malin sa...

Ja det är ju tyvärr så, men det är äckligt med alla långa hårstrån som ligger överallt :)

Skrotmamman skrotar vidare sa...

ASG "långa hårstrån överallt"? Snacka om att det blev fel där, med att bara svara och inte kommentera....

"Jättetrevligt" är inte ett ord jag skulle använda, oavsett BM, brrrrrrrrr. Sist (innan grav) tog de testerna och skulle småprata om dåvarande väder: kyligt, skrapa bil osv. Som om man bryr sig, då? ;-)

Malin sa...

Haha det kanske inte var så smart att svara i just det inlägget, men lite roligt blev det ju :)

Frida sa...

vilken tur att du kände henne, jag tyckte det var rätt läbbigt att gå till en total främling och ta det testet, men nu gick det ju bra som tur var :)

Det luciatåget var på en högstadieskola här i Jönköping, Junedalskolan, det finaste jag varit på, kul att man en gång i tiden varit med i det också :)
kram på dig!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)