.

.

söndag 12 december 2010

I dag har vi...

Dekorerat pepparkakor till lucia i morgon, Robin och Leo tyckte det var jätte kul. Till det hade jag glögg premiär, jag älskar glögg. Nu på kvällen har jag värmt min i micron men jag har aldrig hört någon annan som gör det, ska man inte värma glögg i micron??
Sen gick vi till kyrkan tillsammans med Micke som kom förbi för att gå med oss.
Det var jätte vackert på alla sätt och vis, som det mesta i kyrkan och kring jul och lucia så det var den ultimata combon.
Jag tror killarna uppskattade det också även om Leo fick svårt att sitta still efter en stund.
Efteråt gick vi och handlade och jag glömde såklart att köpa lussebullar till vårat hemma luciafirande i morgon så efter maten bakade vi några. Med mixen såklart, jag ska nog köpa några hundra till av den.
Ni som följer bloggen vet ju att jag är expert på att baka ;) och idag har jag lärt mig att bullar som har jäst på en plåt och är stora och jätte fluffiga blir platta och hoptryckta om man flyttar dom, så nu har jag lärt mig till nästa gång att inte trycka ihop så många bullar jag kan på en plåt och flytta dom sen.
I framtiden kanske jag blir en riktig expert på att baka vem vet och så länge affärerna säljer mixar så finns det hopp för mig också.
Jag läste en tjejs inlägg om lussebulls mixen att hennes blev sega och hemska jättetråkigt för mina har blivit fluffiga och fantastiska med massa saffrans smak, bättre än några hembakade jag någonsin provat.
Nu ska jag titta på Iam legend, har inbillat mig att den är dålig men jag gillar verklogen Will smith så jag ska iaf försöka att ge den en chans.
Kram Y

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)