.

.

fredag 17 december 2010

Världens finaste.

God kväll alla läsare Y


Ni som har två eller fler barn har ni tänkt på samma sak som jag nämligen att med två små barn så blir varenda bagatell livsviktig.
Som vems tur det är att :
  • tänder lampan
  • släcker lampan : )
  • Sätter på tv
  • Stänger av video eller tv.
  • ge hunden mat
  • låsa upp ytter dörren
  • osv osv osv osv

Känns det igen???Jag tycker iaf att när man tänket på det är det ganska lustigt att dessa saker orsakar enorma bråk hemma hos oss eftersom vi vuxna har absolut inget intressa av något av dessa saker. Jag har iaf aldrig blivit ledsen över att jag inte fick stänga av tvn.


Idag var det iaf Leos tur att starta diskmaskinen men han tyckte också att det var jätte kul att få hjälpa till och plocka i disken efter middagen.


Jag tycker att han är världens underbaraste.

I morse vaknade han tyvärr förkyld igen och såklart var den dumma krupphostan tillbaka :( men mormor hämtade dom innan mellanmålet på dagis och han vilade faktiskt nästan hela eftermiddagen i soffan, men nu är jag lite orolig för natten eftersom det är då krupphostan är somvärst, och eftersom Micke inte är här längre så blir jag lite rädd när jag är ensammen på natten och han hostar, fast nu är det jätte länge sedan han fick riktig andnöd och jag hoppas att det aldrig händer igen för jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv.

Nu är det dags att natta killarna och jag är rätt trött jag också, undra om det finns något bra på tv nu?? Säkert inte :)


Ha en trevlig kväll YY

4 kommentarer:

Mamma till William sa...

God kväll.Önskar dig en skön och mysig helg.kram kram

Linda sa...

Ja jösses dom där sakerna är för roliga egentligen. Har samma sak här. Diskmaskinen är en sån grej. Varje dag lägger vi tabletten en gång. Sen tar jag ut den och ger den till unge nummer två som skall lägga i den. Men det stannar inte där för sen måste jag ta ut den och lägga i den själv annars blir det orättvist säger töserna *S*

Hanna sa...

Hoppas du också har haft en bra fredagskväll och att det blir en lugn natt utan hosta! Wilmer är superförtjust i sina playmobil gubbar, det är en sån leksak som jag också uppskattar att pyssla med och det är alltid kul :-)

Emma-Lou sa...

Jag bor i Huddinge, stämmer bra det :-) Får gå på så mycket mingel för att jag ligger bra till på bloggtopplistor och för att jag är journalist :-)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)