.

.

lördag 22 januari 2011

Jag har shoppat skor.

och det var underbart, kanske till en stor del för att jobbet betalade en del :)
Men vi har varit i ?? ?? Port 73, mitt första besök där faktiskt och jag har kommit fram till att det är PARADISET PÅ JORDEN helt sanslöst underbart fantastiskt.
Medans jag gick runt och tittade på skor i total lugn och ro så var Robin och Leo med morfar som måste vara den bästa människan på jorden. På/i denna fantastiska Port 73 har dom byggt ett lekrum, jag är så imponerad så det finns inte ord.
Detta köpcentrum får högsta betyg.

Jag passade på att smyg fota dom lite när jag hittade dom i lekrummet. För små fötter med spring i och stora trötta fötter stog det :)

Tittade på skopunkten men de hade inga bra varma och vattentåligaskor så jag gick in på en affär vägg i vägg som jag aldrig hört talas om fast dom sa att den finns lite här och där Deichmann och jag kan lätt säga att dom hade dom snyggaste skorna på jorden jag hade nog kunnat köpa mer parten av dam skorna och barnskorna var också heeelt otroliga dom hade hur många spindelmannen och Bilar skor som helst.

Jag rekomenderar alla som inte har varit där att åka dit någon gång.

Där köpte jag iaf de här
Dom absolut snyggaste vinter skorna i världen, går inte alls att göra dom rättvisa på bild, önskar att jag hade köpt dom i början av vintern, tänk så länge jag hade fått använda dom då.

Och på skopunkten blev det dom här bara för att dom var så snygga och sköna OCH varmfodrade. och nu när jag har varit och köpt skor till jobbet så kan jag ju ha på mig lite snyggare och shysstare skor påvägen dit istället för snowjogginsen :)

Hoppas ni haft en skön/trevlig lördag Y
På återseende


3 kommentarer:

caroline sa...

HEJ!
Vad skoj att du gillade sidan :)

Alltås jag vet inte men .... du är SJUKT bekant. Jag bor dock inte i närheten av Sthlm så du måste vara lik någon :)

Ha en bra fortsatt helg.

Hanna sa...

Vilka snygga skor! Får jag fråga vad dom kostade? Var ligger port 73, ett köpcentrum jag missat :-)

Therese sa...

Jag borde också passa på att köpa vinterskor nu när man kan fynda på rea. Mina har jag helt slitit ut denna vintern... fast det är ju roligt att köpa skor just när nyheterna kommer ut också. Fina var de du hittat iaf.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)