.

.

onsdag 18 maj 2011

Första paketet av 2

Kom idag med den här klänningen, som jag helt otippat ÄLSKADE.

Jag skickade efter några lång klänningar trots att jag inte alls gillar långklänningar eller långkjolar, tänkte att jag kan ju prova iaf känns det inte bra är det ju bara att skicka tillbaka dom, men den här kände jag på engång att den kommer bli en favorit i sommar.



Ta kort på mig själv i en spegel är inte min grej, lyckas aldrig få fina kort som alla proffsbloggare får :(
Denna sport top och skor kom också, skorna var jätte sköna (bara 149kr) men dragkedjan var trasig så jag måste byta dom.
Toppen köpte jag faktiskt som en bikini topp till i sommar, jag har länge letat efter precis en sån här, såg en från adidas i ellos förra eller för förra året men tvekad för att den var dyr och har inte hittar någon sen dess och jag trivs inte på badstranden i alla de andra modellerna, hemma på balkongen kör jag trekants bikini men på badstranden med barnen känner jag mig obekväm.








4 kommentarer:

Linda aka Javamorsan sa...

Sitter hur bra som helst på dig :) Jag är ingen klänning tjej jag!

hoppas din onsdag vart fin?! Kram

johanna sa...

Den sport toppen är riktigt skön, har två stycken som jag använder nästan jämt istället för vanlig BH och ibland har jag även använt den när vi har varit till badhuset

Kram

johanna sa...

Jag tycker den funkar super att bada med :)

veronica johansson sa...

Riktigt snygg klänning :)
Tack förkommentaren :)
Behandlingen jag ska göra heter cavi lipo, det är en ganska så ny teknik i Sverige som man använder sig av för att spränga bort fettceller. Eftersom att jag har gått ner så mycket i vikt så är det jätte lätt att gå upp igen för att alla fettceller alltid finns kvar. Men med ett slags ultraljud så ska dom försvinna förgott :)värt att prova iaf:)Det är tredje behandlingen idag så jag hoppas snart på resultat :) googla gärna och läs mer :)
Ha en underbar dag.
Kram från Veronica
http://blogg.mama.nu/wavva/

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)