.

.

måndag 23 maj 2011

Jajamen.

Jag läste att interval löpning ska vara den bästa formen att förbränna fett och i tidningen Amelia fanns det ett exakt schema hur man skall gå tillväga om man är nybörjare och det är ju jag utan överdrift.


När jag körde i morse så mindes jag inte exakt så jag powerwalkade i 4min och sprang i 1 sedan powerwalkade i 4 och sprang i 1 och så gjorde jag 4 ggr sen höll jag på att dö men den sammanlagda tiden dit och hem + träning blev 28min powerwalk och 4 min löpning.
Men någon variant av det här ska jag försöka mig på nu en tid framöver


När jag kom hem var jag så slut så jag mådde dålig men psykiskt mådde jag bra.

Jag laddade ner en tidtagare till min telefon i morse (för min nya underbara telefon har varken timer eller tidtagarur HELT SJUKT tycker jag) då hittade jag en timer som är gjord för just det här så jag programerade in 4 min promenad och 1 min löpning så då pep den efter4 min och sen efter 1 och så fortsatte den så jag kännde migsuper profisionell där ute i spåret.

Så alla ni som har nokia rekomenderar ja gatt ladda hem den. 20 kr koster den men det är den lätt värd.



Klicka på bilden så kommer du direkt dit.

Inte nog med det här utan i går kväll körde jag att röris pass hemma, det är ett gympapass som vi gör med barnen i skolan men låt er inte luras bara föratt det är gjort för barn, oftast brukar jag ha sån träningsvärk dagen efter och ska jag vara helt ärlig så har jag rätt ont i låren just nu :)



Men nu är det iaf igång så håll tummarna nu.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)