.

.

söndag 28 augusti 2011

En händelserik Söndag

Vi började dagen med en svän till ICA Maxi för att köpa nytt koppel åt Tuffs, hans fastnade i Robins cykel i går när vi var ute på cykel promenad och gick av. Men där hade dom jätte dåligt med koppeö idag så vi åkte upp till CLT och hittade ett svart/rött som matchar han halsband jätte bra :)


Vi passade också på att köpa en klurig leksak (en boll som man stoppar godis i) till Tuffs och gillade han jätte mycket och har jagat den runt hela huset :)

Sen gick vi på kalas hos grannen vägg i vägg som fyller 5 år.



men kalaset slutade i trauma för Leo som klämde fingrarna i dörren men jag hade tur att min kompis och granne var där och tog hand om honom på en gång, hon har jobbat på barnakuten och kör nu ambulans så det känns tryggt. Men Leo hade så ont att han inte kunde sluta gråta och ville bara gå hem så jag och Leo gick hem och Robin fick stanna kvar ensammen eftersom Micke åkt i väg på fotboll. Hemma började Leo lugna ner sig efter en stund men sitter med handen högt och då och då trillar tårar ner för hans kinder och jag förstår honom för inte nog med att han klämde fingrarna så skrapade han av huden på fingrarna han har fårr lite alvedon och äter godis som han fick med sig hem från kalaset.

2 kommentarer:

Elin Gabriella - Mops, chihuahua och bebis i magen ♥ sa...

Åh vilka sötnosar du har :) HIhi. Kram!

Linda aka Javamorsan sa...

Stackars liten :( Hoppas det lägger snabbt. Klämskador gör så förbannat ont :(

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)