.

.

torsdag 8 september 2011

Idag är ingen bra dag



Jag var hos doktorn i morse och fick väl egentligen igen hjäp han tos massa blod prover som jag får svar på på måndag och är jag fortfarande dålig då så kan han sjukskriva mig. MEN jag vill inte bli sjukskriven, jag vill bli frisk, må bra, gå till jobbet.

Han tyckte att det lät som om det var stressrelaterat, då drar man på sig infektion efter infektion och också de här sista symtomerna med att jag har huvudvär hela tiden, yr och anfådd. Han undrade massor om min livssituation, om hur mycket hjälp jag får hemma hur mycket jag vilar hur mycket jag motionerar mm

Så från och med nu så ska jag bara vila inget hushålls arbete alls, matlagning disk tvätt etc. Och ingen vardags stress, men hur lätt är det?? Har han ens egna barn?? Imorse grinade Robin för han ville inte gå till skolan och Leo för han ville inte gå till dagis. ...........ingen vadags stress??


2 kommentarer:

Sandra sa...

Inte lätt att inte stressa när man har bran. Tycker man är sönderstressad för jämna. Kan inte ens klara av frukosten innan stressen gjort sig påmind. Hur ska man annars hinna liksom?! Hoppas du snart blir bättre iaf!

Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen sa...

Hoppas du kryar på dig. Vi fick kommentaren av tandsköterskan från tandläkaren att han ville att vi skulle "tänka på att borsta hans (sonens) tänder noga varje dag, två gånger".
- Haha, han har inga barn va? skrattade jag. Sköterskan kollade vilken tandläkare det var och svarade: "nej, det har han inte".

;-) Bara en barnlös tandläkare tror att man snällt kan borsta barns tänder i lugn och ro. Varje dag.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)