.

.

onsdag 12 oktober 2011

Den här dagen blev inte som JAG tänkt

Idag är det ju onsdag och då är jag ledig och då är Leo ledig från dagis (förr var ju både Robin och Leo hemma på onsdagar men eftersom Robin börjat skolan så är det bara leo som är hemma nu) men idag åkte han på utflykt med dagis som frågade on han ville åka med och det ville han jätte gärna.


Vi bestämde att fröken skulle ringa när de var tillbaka och de gjorde hon och hon trodde att Leo ville hem för han var så jätte trött men ,.......
När jag kommer och hämtar Leo så bryter han ihop för han ville stanna på dagis och varken jag eller hans favorit fröken kunde övertala honom att gå hem, till slut fick jag klä på honom med tvång och han skrek hysteriskt och det fortsatte han med HELA VÄGEN till Robins skola och hela vägen hem grät han "bara" Helt galet :)


Efter lite glass var han på bättre humör men fortfarande trött så han låg hela eftermiddagen i soffan och tittade å film.



Sötaste hjärtat, jag hade glömt hur mycket han kunde skrika, det är ju faktiskt väldigt länge sedan vi såg den sidan av honom, när han var liten var det mer eller mindre varje dag. Tur att det gått över och vi får hoppas att det bara var en engångs händelse i dag.



Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)