.

.

lördag 24 december 2011

Underbara julafton

Vi har haft en underbar julaftonsmorgon här hemma. Det blev inte så tidigt som jag befarade även om Leo var pigg vid 4 och hade massa frågor om julafton, tomten och paket så somnade han ändå om och sov till 7.30 men Robin var super pigg redan vid 5.40 men låg snällt kvar och frågade lite då och då om han fick gå ner och se på tv så tillslut sa jag ja.
Det som förvånade mig mest var att dom inte en enda gång tjatade om att få öppna klapparna. När Leo gick ner frågade han om han fick se på tv och så la han till - jag öppnar inga paket förrens du kommer ner =)

Robin skrek av glädje när han öppnade sin transformers=) det första vi skruvade ihop var hockeyspelet sen har lekarna med ninjago och hockey avlöst varandra. Transformersarna fick Micke och jag äran att bygga om till bilar och det är nog ett evighets projekt, (man måste nog vara hjärnkirurg för att kunna bygga ihop dom)



Även lilla Tuffsen fick en julklapp, en boll, som han har lekt med större delen av morgonen.





Nu har vi ätit risgrynsgröt och skinkmackor och killarna är igång och leker igen =) Om ett tag bär det av hem till mamma och pappa.



Önskar er en
God jul!
och hoppas ni får en underbar dag.

1 kommentar:

Lotte sa...

Hoppas ni haft en fantastisk julafton!! Här är barnen mer än nöjda och jag med, förutom att jag är besviken på vädret. Ska snön ligga kvar till midsommar sen då om det kommer snö typ i februari? Ne, det är sorgligt när det inte är snö i december. Skickar över en julkram ändå ;-)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)