.

.

tisdag 31 januari 2012

En trumatisk natt

Så var det återigen en ny dag. Men idag är jag lite låg och tagen efter nattens händelse. Jag har så ont i går kväll och kunde inte sova pga smärtorna men tillslut så så somnade jag efter 12 nån gång och vaknade vid 2 igen av att det känndes som om jag skulle kvävas, fick ingen luft och halsen var full av slem så jag försöker spotta ut slemmet och inser att det är blod. Efter som halsen e full och jag har svårt att andas väcker jag Micke och han ringer något av journr vi fått och dom säger att troligtvis är det någon sårskorpa som lossnat och orsakat blödningen och att jag ska med hjälp av isvatten försöka få blodkärlena i halsen att dra ihop sig och om det inte slutat inom en halvtimme skulle vi kontakta akuten.
Efter en halvtimme har det slutat blöda men smärtan är brutal tillslut somnar jag men då är det redan morgon, tror jag hade sovit i 2 timmar när Robin väckte mig och frågade om han fick se på tv.
Han kom föresten mitt i cirkusen på natten och var rädd och ledsen för han hade drömt om vampyrer, tur att han inte såg mig sitta och dregla blod i en hink, då hade han väl aldrig blivit normal igen ;)



2 kommentarer:

Sandra sa...

Stackare , lider med dig! Hoppas verkligen att det blir bättre!

Linda aka Javamorsan sa...

Usch låter hemskt! Krya på dig ordentligt nu!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)