.

.

måndag 2 januari 2012

Influensan



Vi har fått influensan, ALLIHOPA förutom Micke som kanske har klarat sig.
Det började reda på nyårs natten efter att vi gått och lagt oss så fick Leo jätte hög feber och i går kväll blev det ännu värre så att vi till slut ringde sjukvårdsupplysningen och blev kopplade till akuten. Jag blir ju så kännslig när killarna blir sjuka och går runt med tårarna brännandes i ögonen och en växande gråtklump i halsen och igår när vi inte kunde få ner febern under 40 grader trots alvedon så blev jag rädd.
Den sjönk till slut under natten men var tillbaka i morse igen och när jag tillslut gick upp i dag mådde jag så dåligt och trodde först att det var pga 2 nätters sömnbrist men insåg snart att så var inte fallet......
När jag vaknade berättade stackars Robin att han inte mådde bra och att det gjorde såååå ont när han hostade, och snart så upptäckte jag också att varje gång jag hostade känns det som jag ska dö av smärta så jag kan verlöigen förstå vada han menade och så gör det ont i hela kroppen.
Jag ringde till vårdcentralen och hon sa på engång att det är influensan ni fått, hosta med extrem smärta, hög feber ont i kroppen och huvudvärk och snorig. Dessutom håller den i sig 7-10 dagar, superkul, vi som ska på Disney on ice i helgen.
Det vart en kul avslutning på jullovet =(

4 kommentarer:

Sandra sa...

Krya på er!!!!

Lotte sa...

Usch och fy, hoppas ni letar på er!! Här har vi med sjukstuga, sonen har 39 graders feber + äcklig smitta när han kom från sin pappa.. Å nu börjar jag bli hängig. Hoppas vi frisknar till snart, allihop!! Kram

Brassemamma sa...

Usch så trist. Hoppas det värsta är över snabbt iaf. Så fina dina pojkar är och så lika varandra!

Sv: Ja, oxfilé och potatisgratäng är väl en klassiker men visst är det gott? ;-)

Yohanna i Las Palmas sa...

Nej så tråkigt att höra att ni är dåliga. Hoppas det går över snabbt.
Jag vet precis vad du menar när du skriver att man går med tårar i ögonen och en klump imagen när de små är dåliga.
Det är så hemskt att se dem ha ont.

Sköt om er och krya fort.

Hälsningar
Yohanna

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)