.

.

söndag 8 januari 2012

Julgransplundring

Ja idag åkte den ut. Men det var dags (även om Micke är sur och sörjer den hårt) men grenarna började hänga och den var inte ens jätte grön längre. Lite tomt blev det dock (och lite ostädat är det men det tar jag när jag e frisk igen) eller ja alla barren har jag såklart damsugit upp.

I morgon är det första dagen tillbaka på jobbet och jag har sån ångest.....
Mestadels säkert för att jag varit ledig så länge, men när jag tittade in till killarna innan jag gick och la mig så högg det till i hjärtat och jag insåg att i morgon är första dagen som jag inte kommer vara med dom HELA dagen, vi har ju varit hemma i 2,5 vecka och man vänjer sig fort.
Velade tidigare om jag skulle orka gå till jobbet i morgon eller ej (var ju döende efter gårdagens besök på Disney on ice) och Robin och Leo är inte tillräckligt friska för att kunna gå till dagis och skolan än men i morgon har vi studie dag på jobbet och ska planera hela våterminens arbete så det känns så himmla viktigt att vara med i morgon så får vi väl se på tisdag, troligtvis blir det nog vabb då iaf eftersom Micke inte kan vara hemma flera dagar från jobbet. 

2 kommentarer:

Linda aka Javamorsan sa...

Jag njuter i fulla drag av att skola och dagis börjar idag.
Jobbigt när barnen inte är helt krya ännu! Hoppas verkligen alla baciller försvinner hos er snart!

ENDENISE sa...

sv: Ja det är mysigt att ha "ljusen" kvar en tag till :)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)