.

.

söndag 29 januari 2012

Ny väska


Eller eg inte så himla ny men jag har glömt att visa den.
Jag köpte den på mellandags rean och det  är min första" lilla" väska på många år, jag älskar verkligen stora väskor helst lite påsiga om ni förstår hur jag menar. Jag vill helst känna att jag har med mig ALLT inte bara plånbok, utan almanackan till jobbet (som e ganska stor) en nessesär med trosa och bindor i (jag lyckas alltid få mens på de mest olämpliga ställen och gärna utan förvarning också) paraply, kanske en tröja eller halsduk om man inte vet när man går hemifrån hur vädret kommer att bli.
Men den stora nackdelen med en stor väska är att jag sällan orkar ta med mig den om jag inte ska till jobbet för jag tycker att väskor bara är  i vägen  och vem orkar hålla reda på en handväska när man har två barn att hålla reda på??
 Men så när vi åkte båt så rotade jag fram en gammal pytte väska i garderoben lagom stor för plånbok telefon och kamera och då märkte jag dagarna efter att DÅ tog jag minsann med mig väskan när vi gick nånstans för den där lilla var inte ivägen, så då bestämde jag mig för att leta efter en liten snygg väska och då hittade jag den här. 



1 kommentar:

Petra sa...

Snygg;)ja tror det är som någon postlåda men den funkar till tidningar o det mesta,jag är nöjd!kram

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)