.

.

söndag 29 januari 2012

Väldens finaste killar (alla tre) det här kortet tog jag på morgonen innan operationen då jag var lite orolig att jag aldrig mer skulle få se dom så då var jag ledsen men nu efteråt blir jag glad över att se hur glada dom blir av att leka med Tuffs och hur mycket han älskar dom.



Här har det visst redan hunnit bli eftermiddag (eller jag hemma hos er också) men jag har haft en fruktansvärd natt.
När jag ringde sjukhuset och frågade om medicinerna sa hon att vartefter halsen läker kommer också smärtan att öka och nå sin kulmen efter ca en vecka och mycket riktigt de tre senaste nätterna har det bara blivit värre och värre, i natt tänkte jag att tom föda barn är okej jämfört med det här (ja inte Leo då eftersom han ramlade ut men Robin)
I morse tog jag mina mediciner 6.45 och somnade om till 9 då åt jag lite yogurt och sov till 12.
Killarna var så super snälla och var alldeles knäpptysta i morse när jag hade så ont. Jag förvånas varjedag över hur mycket empati och omtanke dom har.
Dom säger hela tiden saker som lägg dig ner nu så du inte får ont och Leo sa att han var så rädd att gå upp på natten för han vill inte väcka mig och trappan knakar hela tiden, men om jag väcker dig försök somna om på en gång då så du inte får ont.

1 kommentar:

A House With A View sa...

Ja vilka jättefina killar du har!!!! Supersöta alla tre:) Usch vad jobbigt det låter med värken... Jag sänder maaaassor med styrkekramizar till dig från mig!!!!

Krya på dig!!!!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)