.

.

lördag 4 februari 2012

Melodifestivalen så klart

Nej så klart är det inte jag både tycker att det är jätte kul men jag kan också vara utan. Förra året då Micke och jag inte bodde ihop såg jag faktiskt inte ett enda program, jag gillar inte tävlings program särskilt mycket och titta på ett utan att diskutera det är som att se på en fotbollmatch med bara ett lag. Men året innan däremot såg vi alla och hade oblgatoriska taco kvällar och röstade i tidningen och i kväll när Micke frågade mig om jag ville se melodifestivalen med honom (jag hade inte ens en susnig om att det var dags än) blev jag faktiskt riktigt ledsen för att vi inte kunde äta tacos men nästa lördag kanske?? (Är det ens melodifestivalen då??)


Till kvällens program vart det en espresso och lite brylepudding, gud vad jag älskar den. Nu har det tydligen kommit en ny som verkar ännu bättre får se bara om jag lyckas få till det brända sockret för jag har ingen brännare, hoppas Micke kan gå och köpa ett paket i morgon, nu när jag har sett den kommer jag inte kunna tänka på något annat innan jag får prova (säkert inte sova heller ;)
När vi var på kickoffen i höstas med jobbet fick vi sån till efterätt och det var nog det godaste jag ätit NÅGONSIN men de var absurt små så jag frågade servtören om jag kunde få fler?? Hur många vill du ha frågade han och jag skrattade och svarade alla du har och trodde jag skulle få en ...... jag fick 10 st, min chef satt mitt i mot vid bordet han bara skrattade och skakade på huvudet, men mina bordsgrannar var lyckligt med och delade.


Tillbaka till kvällens melodifestival först tänkte jag att det var nog det sämsta jag hört i hela mitt liv men sen kom Dead by April?? och Loreen och både jag och Mick var helt överens om att båda var jätte bra och så gick båda till Globen, Heelt sjuk, det har aldrig hänt förut att det jag gillar går vidare. Synd på Marie tycker jag, hon e så snygg och bra på att sjunga och hennes låtar är alltid så fruktansvärt dåliga. Men jag har slagit vad med mig själv om vad ungarna på jobbet kommer att sjunga på nästa vecka då jag förhoppningsvis kommer tillbaka :)


Photobucket

1 kommentar:

Yohanna i Las Palmas sa...

Åh jag fick inte tid att se mellon idag. Hoppas få tid att i alla fall snabbspola igenom den i morgon på svt play.
Alla verkar så överens om att de bra gick vidare.

Hälsningar
Yohanna som skickar med en länk till veckans real life om du skulle bli sugen på att hänga på:
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/february/real-life-melodifestivalen.html

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)