.

.

söndag 1 april 2012

Hej och hå...
God morgon är väl inte riktigt läge att säga när kl är 12 men vi har inte sovit tills nu :)
Går dagen blev en riktig kaos dag.....
Började riktigt åt h....e på morgonen då jag skulle plocka fram frukost till killarna och öppnar kylen och det bara jäser ut värme, smöret var näst intill flytande :(
Hur mycket otur kan man ha?? Vi skulle ju bara äta sen skulle jag lämna killarna och Tuffsen hos mormor och morfar där jag sen skulle bli hämtad av någon på Mickes jobb. Fick tag i jour service som skulle skicka någon men någon måste vara hemma så mamma och pappa fick stå stand by och åka över när reparatören ringde. Medans killarna åt frukost bar jag ut alla kylvaraor på altanen. 
Kylvarorna var tacksamma över snön och kylan men jag gissar att Mick grät innombords med tanke på alla aktiviteter han hade ordnat för sina kunder utomhus, ambulans för barnen att titta i, likaså bärgningbil, lambogini, folkracebil, drifting, mm.

Jag målade barn på löpande band och stormtrivdes, älskar ju att jobba med barn och det här var annorlunda och stört kul.

På kvällen var vi dödligt trötta och jag  med min förkylning längtade hem till sängen, då gick inte dörrarna till butiken att låsa så Micke och jag fick åter igen ringa jouren och satte oss och väntade på en låssmed, kl 20,00 var vi hemma på kvällen lagom för att säga god natt till två trötta killar.


Sötaste ungarna i världen :)

Nu ska vi vila för vi ska nämligen på kalas snart...

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)