.

.

söndag 15 april 2012

Robin och Leo var i full gång redan kl 8 i morse :)

Idag glömde jag bort att blogga men det är ju så när Micke är hemma och vi nödvändigt måste hålla varann i handen hela dagen, skämt åt sido så har jag haft fullt upp hela dagen men ändå tagit det lugnt om  man kan beskriva det så??
Började dagen med underbar träning innan frukosten och en 40 minuters promenad med Tuffs efter, i det fina vårvädret. Sen har vi bara lekt med barnen och på eftermiddagen gick vi och träffade en kompis och hennes barn i en park så killarna fick leka.
Sen grillade vi och gjorde en potatisgratäng till middag och så avslutade jag  dagen med att mysa i sängen med Robin och titta på Tigers film men Leo, han tittade på innebandy nere med pappa.

Såna här dagar är guld värda men extra mycket just i dag då det var sista dagen på påsklovet.
-jag har haft ett jätte jätte bra lov, sa Leo när vi sa godnatt :)

Och det har faktiskt känts underbart fram för allt med just Leo, men idag var allt käpprätt åt helvete om man får säga så(?) Han har varit på ett fruktansvärt humör hela dagen gråtit trilskats slagits och bråkat om varannat. Kom faktiskt på nu när jag satt och skrev det här att undra om det kan ha något att göra med att det var just sista dagen på lovet?? Lilla hjärtat :(



Photobucket

1 kommentar:

Malin S sa...

Låter som en väldigt bra helg! Och ja.. klart man inte vill att lovet ska ta slut, speciellt inte om det har varit ett så bra lov. Lilla vännen då!

sv: Ja, verkligen jättefint halsband. Ja du... jag gör ramen, eller "strecket i mitten" i Photoshop, hihi! :) Kram!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)