.

.

lördag 26 maj 2012

Dagen idag


Jag och Micke är fortfarande sjuklingar och jag spenderade större delen av förmiddagen med att sova i soffan sen kl 13 gick vi på kalas. Syns det att det var pirat tema eller :)?? Killarna blev målade och fick ögonlappar och tårtan hade födelsedagsbarnets moster bakat. Sen var det tänkt att vi skulle på ett till kalas med Robin men när vi kom dit var det mörkt så efter att ha ringt runt så fick jag veta att kalaset var inställt för födelssedags barnet hade blivit sjuk och att mamman hade försökt ringa mig men det står fel nr på klasslistan :( Så vi åkte och letade skor till mig men jag hittade inga MEN jag hittade äntligen skjortor till killarna, Robins har varit fö rliten de senaste två kalasen så idag fick de ta pike tröjor istället. Men jag hittade faktiskt 2 en blårutig sommar skjorta och en svart vit randig med tillhörande slips och båda killarna älskade dom men dom är faktisk väldigt tacksamma när dom får nya kläder.

Sen grillade vi en super god middag med kött, cocktailtomater med västerbottenost, grönsparris och majskolvar men mitt i middagen fick Micke rejäl andnöd och tillsist gick han in och tog akut medicin men den hjälpte inte så jag ringde till sjukvårdsupplysningen som är dom sämsta sopporna..... Först ville hon inte hjälpa mig för att jag inte kunde hans sista siffror sen sa hon bara att vi måste åka in vilket jag redan gissade när jag satt 13 minuter i telefonkö...... Det säger dom varje gång vi ringt..
Men Micke ville inte åka in och efter typ en timma mådde han bra igen.
men vi undrar ändå vad det var.

Nu tittar vi på eurovisionsong contest precis som övriga europa ;)  men vilka dåliga låtar vi är på nr 15 och hittills har det bara varit skit tycker jag.Photobucket

1 kommentar:

Lotte sa...

Fy vad läskigt med andnöd! Men vad är det för folk som svarar när ni ringer och de inte vill hjälpa???? Jag tror ju inte vi ringer samma folk men här nere är de jättetrevliga! Det borde va hjälpsamt folk som sitter på sjukvårdsrådgivningen.... Tur han mådde bättre sen ändå.
Kram

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)