.

.

onsdag 23 maj 2012

Det blev en GI/LCHF dag idag också trots att jag är sjuk. Jag har annars en enorm förmåga att äta massa gott så fort jag är sjuk. Det är ju faktiskt mycket mer uthärdligt tom på gränsen till trevligt om man får ligga ner bäddad i soffan eller sängen och äta äppelpaj eller bullar tex när man är sjuk.

Till middag blev det en färgglad omelett till mig och pannkakor till killarna (färdig köpta) som vi åt på altanen och killarna var så duktiga på att plocka fram och duka undan, me dom har alltid varit otroligt duktiga och hjälpsamma när jag är sjuk.

Nu ska jag försöka sova och i morgon ska jag ta mig i kragen en stund på morgonen då Leo ska gå och hälsa på i skolan och träffa sin fröken och blivande klasskompisar. I tisdags var han där och åt lunch med dagis. 
Jag är inte orolig alls för hans skolstart tack vare att Robin gått där i ett år så är han nästan hemmastadd där och Leo har alltid haft lätt att ta för sig (för lätt ibland) lite skillnad mot förra året då Robin skulle börja och jg formligen hade panikångest för hur det skulle gå oc hdet hr gått över all förväntan.


Photobucket

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)