.

.

torsdag 3 maj 2012

Helvetet fortsätter

I gå rkväll hör jag att konstigt ljud och tittar och ser att Tuffs står och ser konstig ut, först tror jag att han behöver kräkas eller nåt (vore ju inte konstigt med atnke på all flintastek han åt) men sen ser jag kisspölen som sprider sig under honom och det var inte lite heller.
Natten har gått bra och jag vaknade i morse av att Tuffs gick omkring i sägen (inget konstigt med det) sen gnäller Leo (som sover brevid mig) -Det e blött i sängen mamma.
Då har Tuffs ställt sig där och kissat och det var inte lite heller. Jag bara grät grät grät och det gjorde Leo också men för att hans pyjamas var kissig, jag för att min säng var dränkt i hans kiss.

Jag är så jävla arg och lessen, det är ju MIN SÄNG och i går vår vardagsrumsmatta, den kostar iof inte en tredjedel av vad en säng madrass kostar men ändå.
Vad är det för fel på hunden???


Nu ska jag duscha efter morgonens träning och sen åka till Farsta med papap för att köpa födelsedagspresenter till mamma och till en kille i Robins klass som har kalas på söndag sen släpper han av mig på jobbet. Sen blir det förhoppningsvis massa sol på jobbet :)
Photobucket

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)